שמן גרניום מצרי

45.00280.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן גרניום מצרי הוא שמן אתרי, הזוכה לשימושי ארומתרפיה נרחבים, ויכול לסייע בהרגעת מתחים, טיפול בחרדות, שיפור מצב הרוח, וטיפול בתשישות נפשית.

מבחינת שימושים קוסמטיים, שמן גרניום מצרי עשוי לסייע במיצוק העור, לעודד יצירת עור חדש ולהפחית סימני הזדקנות.

השמן ניחן בתכונות אנטי דלקתיות ויכול לשמש לחיטוי. מייחסים לו יכולת לשפר את זרימת הדם, להקל על סימפטומים של הווסת וגיל המעבר בקרב נשים, הפחתת לחץ דם ושיפור המערכת החיסונית.

המצרים השתמשו בשמן גרניום בעיקר כמוצר קוסמטי לטיפול בעור, אבל גם להפחתת חרדות ושיפור העירנות. כאשר הגרניום הגיע לאירופה במאה ה-17, השתמשו בעלים הריחניים שלו בקערות מים לניקוי ידיים. שמן גרניום גם היה בשימוש כדוחה חרקים ואף משתמשים בו כדי להוסיף טעם ייחודי למשקאות קלים ואלכוהוליים, וגם למוצרי מזון שונים.

אופן שימוש: מריחה כאשר מדולל בשמן נשא. 

יש להרחיק מידם של ילדים, להימנע ממגע ישיר עם הפנים, להימנע משימוש בתקופת ההיריון.

שם בוטני: Pelargonium Graveolens

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות