שמן פטיט גריין

החל מ- 35.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן פטיט גריין (Petitgrain Oil), הוא שמן אתרי מרגיע, המופק מהעלים והענפים של עץ החושחש.

בשימוש במבער שמנים (ארומתרפיה), השמן עשוי להרגיע את הנפש ולסייע להשתחרר ממתחים נפשיים וחרדות. מתערבב היטב עם שמני הדר אחרים, וגם עם שמנים כמו גרניום, אקליפטוס, ושמן למונגראס.

ניתן להוסיף טיפה או שתיים למים או מיץ, ולשתות – כך, שמן פטיט גריין עשוי לסייע לחיזוק מערכת העיכול והמערכת החיסונית. מהווה תוספת מצוינת למשקאות חמים כמו תה.

טיפול בעור: שמן חושחש עשוי לסייע לתקן נזקי עור קלים.

ניתן להשתמש בו כשמן לעיסוי (יש לדלל עם שמן נשא כמו שמן קוקוס).

לחושחש היסטוריה ארוכה ברפואה המסורתית. בשמן פטיט גריין השתמשו לניקיון ולתמיכה במערכת החיסונית והעצבית. השמן נמצא בשימוש נרחב בתעשיית הבשמים והקוסמטיקה, ומפיקים באמצעותו קרמים, ספריי גוף ושלל מוצרים ריחניים לנשים ולגברים. שמן נוסף המופק מעץ החושחש (מהפרחים), הוא שמן נרולי.

יש להרחיק מידם של ילדים, להימנע ממגע ישיר עם הפנים, להימנע משימוש בתקופת ההיריון, להימנע מחשיפה לשמש לאחר המריחה.

שם בוטני: Citrus Aurantium Amara

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות