חמאת שיאה – לכל סוגי העור

30.0085.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן צמחי אגוז השיאה מוכר בשם “חמאת שיאה”, משום שהמוצר מגיע בתצורת קרם. חמאת שיאה נמצאת בשימוש נרחב בתעשיית הקוסמטיקה, במוצרים כמו קרם לחות, והיא אפילו משמשת למאכל במספר מדינות באפריקה.

חמאת שיאה מתאימה לכל סוגי העור, והיא אינה גורמת לתחושת שומניות, אלא מספקת לעור לחות והגנה מקרינת השמש, כמו גם מסייעת להרגעת העור במקרים של כוויות או חשיפת יתר לשמש.

היא עשירה בחומצות שומן חיוניות וחומרי מזון הדרושים לייצור קולגן, והיא מכילה ויטמין E וגם ויטמין A.

חמאת שיאה עשויה לסייע בבניית תאי העור ומזרזת תהליך איחוי פצעים, והיא אף נוגדת דלקות. היא נחשבת כמקור טוב לשיפור מראה העור, ואף עשויה לסייע בטיפול באקנה, קשקשים ובשיער שביר (כן, ניתן להשתמש בחמאת שיאה גם על העור וגם על השיער).

חמאת שיאה היא חלק עיקרי בהרכב כל קרם לטיפול בפסוריאזיס. היא גם חלק עיקרי בהרכב כל קרם ידיים, רגליים וגוף.

חמאת שיאה מהווה רכיב חשוב בקרמים לטיפול בסימני מתיחה לאחר לידה.

חמאת שיאה מתאימה כתוספת לכל הקרמים הטיפוליים והקוסמטיים.

שם בוטני: Butyrospermum Parkii

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות