שמן לבנדר בולגרי

40.00260.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן לבנדר בולגרי: שמן אתרי יוקרתי ואיכותי בעל ריכוז חומרים פעילים גבוה.

השמן נחשב כחומר מחטא ונוגד דלקות, ולכן עשוי לזרז איחוי והחלמה של פצעים ורקמות עור פגומות ובמניעת דלקות, וכן להילחם בזיהומים שמקורם בפטריות.

תה לבנדר עשוי לסייע בבעיות עיכול כמו בחילה, גזים ואי נוחות בקיבה.

מבחינת ארומתרפיה, שמן לבנדר נחשב כמרגיע ומסייע במקרים של חרדה, מסייע במצבים של נדודי שינה וחולשה כללית של הגוף.

שמן לבנדר

בשימוש קוסמטי יכול להשתלב בקרמים ומשחות לטיפול באקנה, דרמטיטיס, חתכים, אקזמה, כוויות וכנגד עקיצות יתושים.

שמן הלבנדר הבולגרי מתאים לשימוש בילדים ומתאים לכל סוגי העור.

שם בוטני: Lavandula Angustifolia

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות