שמן סנדלווד

205.00350.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן סנדלווד נחשב לאחד השמנים החשובים ברפואה האלטרנטיבית. זהו שמן אנטי-דלקתי, שיכול לסייע בטיפול בעור וכזרז לריפוי פצעים.

עשוי לסייע לטיפול באקנה ופצעונים, וגם לסייע בהבהרת העור והעלמת צלקות. יכול לעזור בהעלמת סימני זקנה מהעור, כמו קמטים, ואף לסייע במקרים של אקזמה ודרמטיטיס.

שמן סנדלווד נמצא בשימוש נרחב בתעשיית הקוסמטיקה בשל ריחו הנפלא – בבשמים וגם בתרסיסים לטיהור אוויר. יש לו ריח קלאסי ומוכר, עם ארומה עצית וחמימה, ולכן הוא גם מצוין בשימוש במבער שמנים לארומתרפיה, ומספק רגיעה והקלה במצבי מתח וחרדה. יכול לסייע גם בשיפור השינה.

השמן מופק מהעץ והשורשים של עץ האלמוג (סנדלווד), שנחשב לאחד העצים בעלי הערך הרב ביותר בעולם. משתמשים בעץ הזה למגוון מוצרים במקומות רבים.

מתכונים מומלצים למבער שמנים

תערובת להרגעה: 3 טיפות שמן לבנדר, 3 טיפות שמן סנדלווד, טיפה אחת שמן תפוז.

תערובת “קסם היער” להורדת מתחים: 3 טיפות סנדלווד, 2 טיפות לבנדר, טיפה אחת שמן ערער, טיפה אחת שמן ארז אטלס.

שמן אתרי סנדלווד מתערבב היטב עם שמן בזיליקום, שמן ארז, שמן לבונה, שמן גרניום, לבנדר, לימון, נרולי, פלמה רוזה ושמן ילנג ילנג.

אופן שימוש: הרחה, מריחה כאשר מדולל בשמן נשא.

יש להרחיק מידם של ילדים, להימנע ממגע ישיר עם הפנים, להימנע משימוש בתקופת ההיריון.

שם בוטני: Santalum austro-caledonicum

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות