שמן גלעיני אפרסק

35.00195.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן אפרסק הוא שמן צמחי מרגיע ומעניק לחות, מצוין כשמן נשא וכשמן בסיס לתערובת שמנים למסז’. זהו שמן זהוב עם ארומה עדינה ומתקתקה ומגע קטיפתי.

תכולת חומצות השומן החיוניות שבו הופכת אותו לשמן מצוין לעור. מתאים מאוד לשימושים קוסמטיים. מכיל ויטמין E.

שמן גלעיני אפרסק מתאים במיוחד לעור יבש וסדוק, ולעיסוי פנים. הוא עשוי לסייע להגן על העור מפני נזקים. יכול גם לשמש לחידוש והחיאת שטח הציפורן, במיוחד עבור ציפורניים שעברו הרבה מניקור או היו במגע עם חומרים שגרמו להן לנזק.

ניתן להשתמש בשמן אפרסק כשמן בסיס וכחלק מפורמולה של שמנים צמחיים, או כתוספת לקרם בסיס.

שם בוטני:  Prunus Persica

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות