שמן אובליפיחה

55.00705.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן אובליפיחה מיועד לטיפול בעור ובשיער. השמן (שנקרא גם שמן היפופיאה), עשיר במינרלים ובנוגדי חמצון. מקור השמן, פירות שיח ההיפופיאה (Sea Buckthorn), נמצא בשימוש מזה מאות שנים באסיה ובאירופה, בשל תכונותיו המזינות והרפואיות. אפשר למצוא אובליפיחה בריבות, מיצים ותמציות צמחים שונות.

שמן אובליפיחה מהווה תוסף פופולרי למוצרים קוסמטיים טבעיים, מכיוון שהוא עשיר בוויטמינים ומינרלים ומייחסים לו תכונות אנטי-אייג’ינג.

השמן עשיר באומגה 3, ועשוי לסייע בהפחתת דלקות ואדמומיות בעור. עשוי לסייע בטיפול באקנה ולהפחית ייצור סבום בעור. שמן אובליפיחה (מרוסית: Облепиха) יכול לסייע גם לעור יבש, לחדש ולהעניק לו לחות, ולתת לו מראה חלק יותר.

השימוש המתועד הראשון באובליפיחה (שנקרא לעתים גם “הפרי הקדוש של ההימלאיה”) הוא מטיבט העתיקה, מתוך ספר ריפוי שנקרא Sibu Yi Dian. בספר מדובר באריכות על פרי ההיפופיאה, והטקסט משבח את יכולות הריפוי שלו. מספרים אף כי ג’ינגס חאן השתמש באובליפיחה כדי לחזק את הסוסים והחיילים שלו, ולרפא אותם לאחר הקרב.

שם בוטני: Hippophae Rhamnoides

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות