שמן חוחובה – אורגני – כבישה קרה

35.00275.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן חוחובה (נקרא לעתים גם Deernut oil) הוא שמן צמחי עשיר בוויטמין E, ומייחסים לו תכונות ריפוי שונות בשל כך, ובשל תכולת החומצות השומניות הגבוהה בו. זהו שמן לטיפוח העור, שעשוי להתאים לכל סוגי העור, כולל עור רגיש.

שמן חוחובה מרכך את העור ומסייע לו לשמור על רמת לחות גבוהה. הוא עשוי לסייע בטיפול באקנה ואדמומיות בעור. ניתן לערבב אותו בחימר או בקרם כדי ליצור מסיכת פנים, שעשויה לסייע לטיפול בפצעי בגרות וראשים שחורים. השמן אינו סותם את נקבוביות העור, מה שהופך אותו לשמן מצוין לטיפול בעור עם אקנה.

עשוי לסייע במניעת היווצרות צלקות ולזרז החלמה של פצעים. שמן חוחובה יכול גם להקלה על סימפטומים של אקזמה (דלקת עור), שכוללים בין השאר עור יבש ומתקלף. יכול להקל גם על פסוריאזיס ולהקל על כוויות שנגרמו מחשיפה לשמש.

בדומה לשמן שקדים בכבישה קרה, אפשר להשתמש בשמן חוחובה כשמן לעיסוי הפרינאום בזמן ההריון.

לחוחובה אין ריח חזק, ולכן הוא יכול לשמש כשמן נשא לשמנים אתריים. הוא מתערבב היטב עם שמן קוקוס ושמן שקדים מתוקים.

מסיכת פנים עם שמן חוחובה: ערבבו חצי בננה, 2 כפות שמן חוחובה, כפית דבש טהור ורבע כוס שיבולת שועל. הניחו על פנים נקיות למשך כ-20 דקות, ושטפו היטב.

שמן חוחובה מופק משיח שצומח במקסיקו, קליפורניה ואריזונה. למעשה, השמן מופק מהזרעים של השיח. שמן חוחובה מהווה מרכיב חשוב במוצרי קוסמטיקה שונים כמו איפור, קרם לחות ומוצרים לשיער.

שם בוטני: Simmondsia Chinensis

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות