שמן קיק בכבישה קרה

החל מ- 20.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן קיק (Castor Oil) הוא שמן מעולה לטיפוח העור והשיער. זהו שמן צמחי שיכול לשפר את בריאות העור, לטפל בעור יבש, להחליק את העור ולסייע במקרים של דלקות בעור. עשוי לסייע בהעלמת סימני מתיחה, לטיפול באקנה וכחלק מפורמולה לניקוי עמוק של עור הפנים.

מתאים להכנת סבונים או כחלק מפורמולה של שמנים צמחיים לעיסוי. השמן עשוי לסייע בהקלה על סימפטומים של דלקת פרקים, כאשר משתמשים בו כשמן עיסוי.

עשוי לסייע בפתרון עצירות, להמריץ את מחזור הדם ולהקל על כאבי וסת.

שמן קיק הוא חלק מהרפואה העממית זה מאות בשנים. יש המאמינים כי אף שימש את המרפאים במצרים העתיקה, והיה בין מוצרי הקוסמטיקה בהם השתמשה המלכה קליאופטרה.

זהו שמן סמיך, שניתן לערבב עם שמנים אחרים כדי להקל על המריחה, כמו שמן קוקוס. אפשר להוסיף לו שמנים אתריים כמו שמן עץ התה, שמן לבנדר, שמן מנטה ועוד.

התוויות נגד: אינו מתאים לנשים בתקופת ההיריון. עלול לעורר תגובה אלרגית.

שם בוטני: Ricinus Communis

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות