שמן אגוזי לוז

החל מ- 50.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

כשמן בסיס וכחלק מפורמולה של שמנים צמחיים, או כתוספת לקרם, שמן אגוזי לוז מתאים לטיפולים קוסמטיים ולטיפולי עור, בזכות כמויות גדולות של ויטמין E המצויות בו. שמן אגוזי לוז מספק לחות לעור, עשיר בנוגדי חמצון ועשוי לסייע בייצור קולגן ובטשטוש צלקות על העור.

הוא מרכך ומזין את העור, מסייע בעיכוב הזדקנות העור ומחזיר לו את החיות, ועשוי לסייע להגן על העור בפני נזקי השמש.

שם בוטני: Corylus avellana 

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות