שמן ויטמין E טבעי

35.00405.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן ויטמין E הוא שמן בעל ערך רב לטיפוח העור, והוא מתאים במיוחד לבעלי עור רגיש או יבש. השמן עשוי לסייע בטיפול בבעיות עור שונות, כמו אקזמה, פסוריאזיס וגירויים שונים. הוא יכול לסייע במניעת קמטים, לרפא פצעים ולהבהיר צלקות.

ויטמין E ידוע באפקט נוגד החמצון שלו, וביכולת שלו להילחם ברדיקלים חופשיים. ניתן למרוח את השמן ישירות על העור, או להוסיף אותו למוצרי קוסמטיקה כמו קרמים וג’לים.

השמן אף עשוי לסייע לחיזוק הציפורניים ולמניעת ציפורניים צהובות. הוא טוב גם לריכוך העור שבאזור הציפורניים, וכך מסייע לשמור על העור והציפורניים גם יחד.

ויטמין E נחשב כשמן מרכזי בהרכב של כל פורמולה במיוחד לטיפולי עור.

שם בוטני: D-Mixed Tocopherol

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות