שמן קלנדולה

40.00305.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן קלנדולה הוא שמן צמחי לטיפול בבעיות עור. השמן מתאים לכל סוגי העור, כולל עור רגיש.

כשמן בסיס וכחלק מפורמולה של שמנים צמחיים, הקלנדולה מהווה את השמן בעל הפעילות המרכזית לטיפול בבעיות עור שונות, כמו אקנה ופסוריאזיס.

שמן קלנדולה יכול לשמש כנוגד דלקות בעור, ועשוי להרגיע אדמומיות וגירויים, במיוחד בשילוב עם שמן קמומיל או שמן לבנדר. השמן נמצא במשחות טבעיות וצמחיות רבות לטיפול בפצעים בקרב בני אדם ובעלי חיים – ולא בכדי. מייחסים לו סגולות של הרגעה וריפוי העור. אתם בוודאי מכירים את רכיב הקלנדולה במשחות שמיועדות לטיפול בתפרחת חיתולים, בשפשפות ועוד.

כנוגד חמצון הוא עשוי לעודד התחדשות תאי עור, ועשוי לעכב את הזדקנות העור, תוך מתן תחושת חיות ורעננות. בנוסף, שמן קלנדולה עשוי לרפא ולחטא את העור במקרה של כוויות או סדקים – והוא מהווה רכיב חשוב במשחות עזרה ראשונה צמחיות.

כמוצר קוסמטי, הקלנדולה מתאים כחומר להרגעת העור לאחר גילוח, במיוחד אם מוסיפים לו שמנים אתריים מרגיעים כמו לבנדר וקמומיל.

שמן קלנדולה מתערבב היטב עם שמן לבנדר, שמן לבונה, שמן ברגמוט ושמן ברוש.

מתאים לשימוש חיצוני בלבד. אינו מתאים בבליעה.

שמן קלנדולה זמין ברן אוילס במגוון גדלים – מ-100 מ”ל ועד 1,000 מ”ל.

שם בוטני: Calendula Officinalis

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות