שמן זרעי רימונים – כבישה קרה

80.001,150.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן זרעי רימונים הוא בעל ערך רב המתאים לטיפול בבעיות עור ויש לו שימושים קוסמטיים שונים.

שמן זרעי רימון הוא שמן צמחי בכבישה קרה, בעל תכונות ריפוי עוצמתיות, שעשוי להגביר את ייצור הקולגן ולהאט את הריסתו, ובכך למנוע סימני גיל וזקנה על העור. השמן עשוי להבהיר צלקות ולתקן נזקים בעור.

השמן עשוי להחיות ולחזק את השיער, ולהעניק לו מראה חיוני ובריא. מתאים לשימוש בשיער יבש ובעל מראה דהוי.

שמן זרעי רימון יכול גם לסייע לטיפול בכאבי שרירים ולהפחית נפיחויות.

לקוסמטיקה, שמן רימונים עשוי להתאים כחלק מפורמולה להרכבת סבונים או תחליבי רחצה. ניתן להשתמש בו גם כשמן לעיסוי.

מכנים את הרימון “פרי החיים” ו-“פרי העוצמה של הטבע”, בזכות הרכיבים הבריאותיים הנמצאים בפרי.

שם בוטני: Punica Granatum

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות