שמן אגוז מוסקט

35.00260.00

אנטי דלקתי יעיל מאד העשוי לסייע במצבים של דלקת מפרקים אוטו-אימוניות, מאלחש כאבים ראומטיים וכאבי שרירים.

נחשב כאחד המרכיבים היעילים להכנת ג’ל בסיס העשוי לסייע בדלקות וכאבי שרירים.

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן אגוז מוסקט (Nutmeg) הוא חומר אנטי דלקתי יעיל, העשוי לסייע במצבים של דלקת מפרקים אוטו-אימונית, וגם להוות משכך כאבים ראומטיים וכאבי שרירים. השמן עסוי לסייע גם בהקלה על כאבי מחזור ושינויים הורמונליים בקרב נשים.

נחשב כאחד המרכיבים היעילים להכנת ג’ל בסיס, שעשוי לסייע בדלקות וכאבי שרירים. ניתן גם להוסיף אותו לשמן נשא במקום ג’ל בסיס.

בהרחה (ארומתרפיה): מעורר תיאבון, אפרודיזיאק – מעורר תשוקה מינית. לשמן אגוז מוסקט ריח ספייסי חזק עם טונים של מאסק. בגלל ריחו הדומיננטי, מוסיפים אותו לעתים קרובות למוצרים קוסמטיים כמו סבונים, בשמים, קרם לחות, שמפו ומרככי שיער.

אופן שימוש:  מריחה, הרחה. 

אגוז מוסקט הוא תבלין מוכר במטבחים שונים ומשמש כדי להוסיף ניחוח מתקתק למאכלים הודיים, וגם כתבלין ידוע במתכוני אפייה כמו עוגיות ועוגות. השמן מופק מהזרעים של עץ המוסקט, שעוברים תהליך אידוי מיוחד. שמן אגוז מוסקט נמצא בשימוש ברפואה הטבעית אלפי שנים, מאז העת העתיקה.

התוויות נגד: הרחק מידם של ילדים, להימנע ממגע ישיר עם הפנים, להימנע משימוש בתקופת ההיריון.

שם בוטני: Myristica fragrans Houttuyn

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות