שמן פלמה רוזה

30.00205.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן פלמה רוזה הוא שמן אתרי לטיפוח העור, בעל תכונות אנטימיקרוביאליות ואנטי דלקתיות. הוא מכיל נוגדי חמצון.

השמן נמצא בשימוש רחב בתעשיית הקוסמטיקה, והוא עשוי לסייע בטיפול בבעיות עור שונות.

שמן פלמה רוזה עשוי לסייע בחידוש תאי עור, להוסיף לחות לעור ולגרום לו למראה זוהר יותר. הוא יכול לסייע באיזון השומניות של העור וגם לטיפול בבעיות כמו אקנה.

פלמה רוזה יכול לסייע לטיפוח השיער, להסיר תאי עור מתים מהקרקפת ולחזק את זקיקי השיער.

עשוי לסייע בדחיית חרקים, במיוחד יתושים.

בארומתרפיה, שמן פלמה רוזה משמש לשיפור מצב הרוח, והוא עשוי לסייע להקלה על דכאון, מתחים וחרדות, כאשר משתמשים בו במבער שמנים.

שמן פלמה רוזה מתערבב היטב עם שמן ברגמוט, שמן ארז, שמן גרניום, שמן ליים, שמן לבנדר ושמן ילנג ילנג.

השמן מופק מ-Cymbopogen Martinii, מין של עשב שמקורו בהודו אך נפוץ בכל העולם. הוא נקרא גם גרניום הודו, ג’ינג’ר גראס או רושה.

אופן שימוש: מריחה כאשר מדולל בשמן נשא. 

יש להרחיק מידם של ילדים, להימנע ממגע ישיר עם הפנים, להימנע משימוש בתקופת ההיריון.

שם בוטני: Cymbopogon Martini

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות