שמן מרווה רפואית

35.00225.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן מרווה מאזן את הפעילות ההורמונלית בגוף, לכן הוא עשוי לסייע בטיפול בווסת לא סדירה ובתופעות גיל המעבר. עשוי לסייע בטיפול באי נוחות במערכת העיכול.

כחלק מפורמולה, שמן מרווה עשוי לסייע בטיפול בבעיות עור כמו אקנה, דלקת עור ממגע ופסוריאזיס הודות להשפעתו על המערכת ההורמונלית ויכולות ניקוי הרעלים שלו. בנוסף, הוא בעל אפקט חיטוי על העור במיוחד בהתקפי אקנה.

בשימוש קוסמטי, הוא עשוי לסייע בשיפור בריאות השיער.

מבחינת ארומתרפיה, לשמן מרווה יש ריח דומיננטי, עשבי ופיקנטי. הוא מסייע ב”ניקוי ראש” ומעניק אפקט מרגיע ומחזק, במקרים של מצב רוח רע.

השמן מתערבב היטב עם שמנים כמו ברגמוט, שמן גרניום, שמן ג’ינג’ר, שמן לבנדר, שמן רוזמרין ושמן עץ התה.

שמן מרווה ידוע גם כ”שמן קדוש” – כך כונה על ידי הרומאים. השם הלטיני של מרווה, Salvia, מגיע מהמילה Salvation – ישועה. בעבר השתמשו בו בעיקר לטקסי טיהור בדתות שונות.

השמן בטוח לשימוש.

שם בוטני: Salvia Officinalis 

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות