שמן שומשום

החל מ- 30.00

שתף מוצר:

* התמונה להמחשה בלבד

תיאור המוצר

שמן שומשום מוכר לנו כשמן בישול במטבח האסיאתי, אך מדובר גם בשמן צמחי מעולה לטיפוח העור, והוא חלק אינטגרלי ממבחר מוצרי קוסמטיקה, כמו קרמים, שפתונים, מוצרים להגנה מהשמש וגם מוצרים לשיער.

זהו שמן עשיר בנוגדי חמצון ולכן עשוי לתקן נזקים בעור. יש לו גם תכונות אנטי דלקתיות, והוא יכול להפחית דלקות ונפיחויות. השמן מכיל חומצות שומן המסייעות בריכוך ובהענקת לחות לעור.

השמן מכיל ויטמין E, ויטמין A וגם קומפלקס ויטמין B, שיכולים לסייע בהגנה על העור מנזקי הסביבה. יכול לסייע בטיפול בנזקי אקנה.

שמן שומשום לשיער: אנשים ונשים הסובלים משיער דליל או נשירת שיער, יכולים להיעזר בשמן שומשום לטיפול בשיער. השמן יכול לסייע בשיפור זרימת הדם בקרקפת ולהמרצת צמיחת השיער. שמן שומשום אף עשוי לסייע למנוע קשקשים בשיער.

השמן מתאים מאד כבסיס לפורמולות קוסמטיות לטיפול בבעיות עור. ניתן להכין תערובת של שמנים צמחיים המכילה שמן שומשום כחלק מהפורמולה.

שם בוטני: Sesamum Indicum

המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד.

משלוח מהיר

קנייה מאובטחת
לא נוסה על בעלי חיים
באישור משרד הבריאות